Per al conformat de metall és fonamental que hi hagi unes propietats idònies, per la qual cosa com més altes siguin les prestacions, més es facilitarà el treball de conformat i s’obtindran millors resultats.

En la indústria del metall es necessita que aquest material aconsegueixi formes i grandàries de tot tipus i per al seu conformat s’utilitzen les tecnologies més innovadores amb la finalitat d’arribar a una precisió absoluta.

Els múltiples processos que es poden realitzar per dur a terme el conformat de peces metàl·liques requereixen i aconsegueixen propietats diferents. Els materials avançats metàl·lics aporten millores en les propietats necessàries i faciliten els processos, que incorporen noves tecnologies com l’ús de làsers per aconseguir productes més específics i exactes.

Amb l’evolució contínua i a gran velocitat que està experimentant el sector en els darrers anys, la recerca i desenvolupament de materials avançats per al procés de conformat de metall es converteix en una clara exigència.

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


Membres d’aquest sector