Els materials compostos són imprescindibles per a la innovació en el sector industrial. Es necessiten compostos cada vegada més específics amb combinacions més inusuals, que responguin millor als interessos de les empreses. Per al seu desenvolupament, és essencial comptar amb les innovacions tecnològiques més preparades.

Actualment, els materials avançats aporten un valor afegit als processos de creació de materials compostos, ja que s’utilitzen paral·lelament a les noves tecnologies per obtenir uns resultats de major qualitat.

L’estalvi energètic, la reducció d’emissions, o una millor resistència i una major durabilitat i sostenibilitat, són algunes de les qualitats que es poden reforçar comptant amb materials avançats a les noves tecnologies per a la creació de materials compostos. Els processos que sofreixen requereixen elevades propietats que es poden aconseguir gràcies a l’ús de materials avançats, aconseguits a partir de geometries complexes, nanomètrica i altres tecnologies innovadores.

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


Membres d’aquest sector