Des de la seva creació el 1973. SOME ha evolucionat i ha creat un grup industrial que és líder com TIER2, al sector d’automoció, i un proveïdor referent a tot tipus de peces i conjunts metàl·lics de gran precisió per a nombrosos sectors industrials.

Amb la inauguració el 2009 de la filial SOME KSW a Polònia, consolida la projecció europea i internacional, oferint un servei complet i adequat a les exigències dels clients, tant del nord i est d’Europa com de la resta del món. Des de la divisió de SOME Automotive es serveix actualment a les plantes de clients en 28 països d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.
En els 21.000 m2 d’instal·lacions productives, treballa tot tipus de projectes a partir de materials com acer inoxidable, alumini, coure, entre d’altres. Disposa de processos de conformat en fred com estampació, embotició, soldadura, tall làser, caldereria, matriceria, tractaments tèrmics i superficials, muntatge de subconjunts. Des de peces úniques o prototips fins a grans sèries, des de components fins a conjunts totalment acabats.
ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin