REFISA és una empresa líder en la fabricació amb materials compostos, utilitzant els productes i la tecnologia més avançats del mercat. Comptem amb amb 30 anys d’experiència en el sector, i som especialistes en aportar solucions clau en mà, que integrin des del disseny conceptual fins al lliurament final del producte.

Els nostres serveis són: Consultoria d’aplicacions en composites per a qualsevol sector industrial, Disseny d’estil i conceptual, Enginyeria d’integració mecànica de components clau en mà, Fabricació de composites, Integració en l’entorn industrial del client, i Assistència i servei tècnic i post venda

Algunes dades: 130 treballadors. 9M € de facturació. Participació en centenars de projectes per a les principals constructores de trens a nivell mundial (ALSTOM, CAF, TALGO, HITACHI, VOSSLOH, …) al llarg de més de 30 anys d’experiència. Participació en projectes d’altres sectors (construcció, automoció, mobiliari urbà, equipament, ..)

Àrees de coneixement: Consultoria d’aplicacions, Disseny conceptual i Fabricació de Composites (Fibra de vidre / Carboni / Aramida) per als següents sectors industrials: transport, aeronàutic, naval, ferroviari, automoció, construcció.

www.refisa.com

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin