PROMSA – PROMOTORA MEDITERRANEA-2 S.A., és una empresa del Grup Ciments Molins amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la construcció. Un equip humà dedicat al control de la qualitat, a la producció, el transport i a l’aplicació dels nostres productes fa que PROMSA treballi per donar el millor servei possible. Som una empresa innovadora i ens agraden els reptes i poder treballar per desenvolupar productes adequats a les necessitats dels nostres clients, enfocant els nostres esforços a buscar solucions en forma de producte i servei.

Les principals activitats de PROMSA se centren en:

  • Fabricació i comercialització de :
    – Formigó i formigó tecnològic : Fabriquem tot tipus de formigons : estàndards i tecnològics. Partint dels formigons de resistència estàndard, arribant a trobar resposta per a les diferents necessitats constructives plantejades.
    – Àrids. Gràcies al estricte control de les matèries primes es possible disposar de pedreres, graveres i centres de trituració propis, dels que s’obtenen totes les tipologies d’àrids que son la matèria prima dels productes que PROMSA elabora.
    – Morters. Fabricació i comercialització de morter en diferents formats: en sacs, a granel o en sitges
  • Medi Ambient. Gestió i tractament i valorització de residus. Dipòsits controlats d’inerts i plantes de reciclatge
  • Serveis a l’obra. Bombeig i aplicació de paviments, construcció d’estructures, aplicació de paviments, i assessorament tècnic personalitzat.

www.promsa.com

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin