OXOLUTIA SL és una empresa de base tecnològica que surgeix al 2010 com a spin-off del Institut de Ciència de Materials de Barcelona-CSIC. Està ubicada al Parc de Recerca de la UAB , expandint-se actualment a altres instal.lacions industrials properes.

La seva activitat principal gira a l’entorn de la R+D de materials avançats en forma de capa prima d’òxids funcionals pel sector de l’energia per arribar a l’aplicació industrial de la tecnologia. Com a particularitat, els materials són impressos a partir de tintas precursores mitjançant impressió de raig de tinta o “inkjet printing”. Entre els materials avançats actuals estan les cintes superconductores per gestió eficient de l’energia elèctrica i alts camps magnètics, així com cel.les solars fotovoltaiques d’òxids impreses.

A banda d’aquests desenvolupaments tecnològics, OXOLUTIA també manté activitat comercial internacional en blancs ceràmics per PVD, pols i granulats d’òxids multicomponents i altres serveis de R+D especialitzada per altres empreses, fruit de l’experiència acumulada dels seus socis en el camp de la ciència de materials.
Entre els socis de l’empresa es troben LA FARGA i VICTORIA VENTURE CAPITAL.

OXOLUTIA SL
EDIFICI EUREKA,
Parc de Recerca de la UAB,
Campus de la UAB,
08193, Bellaterra, Cerdanyola del Vallès,
Catalonia, Spain
www.oxolutia.com

oxolutia@oxolutia.com
T +34 616873858

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin