Matriçats és una empresa amb un lideratge destacat en el mercat de la conformació metàl·lica en fred. Som un equip amb experiència multidisciplinària i multisectorial, amb alta capacitat tècnica i productiva en constant innovació. Aportem valor afegit amb els nostres serveis en solucions de disseny i enginyeria de producte i procés, d’industrialització de projectes i de producció seriada.

ELS NOSTRES SERVEIS SÓN: Enginyeria, Industrialització de Procés i Producte. Embotició, Estampació i Transformats en Inoxidable. Tall i Soldadura làser 3D.
Fabricació additiva. Especialitat en al·leacions metàl·liques (inoxidables austenítics i ferrítics, acers al carboni, alumini i altres al·leacions especials)

ALGUNES XIFRES: Som un equip d’unes 30 persones. Disposem de quasi 10.000 m² dels quals 3000 m² són fabrils. Disposem de Centres de Mecanitzat, premses fins a 2000 tn, Centres làser 3D tall i soldadura, centres d’acabat. Tecnologia de verificació tàctil i no tàctil (làser).

ÀREES DE CONEIXEMENT:
Col·laborem amb el client amb enginyeria de producte. Disposem de més de 45 anys d’experiència i treballem amb múltiples sistemes de CAD, CAM, CNC, CAE, etc. Disposem de Solid Works en disseny 3D.  Disposem de verificació per CNC amb i sense contacte (mitjançant làser). Enginyeria inversa.
Portem a terme la matriceria o industrialització de projecte, amb centres de mecanitzat fins a 1500 mm, i torns de revolució fins a 1600 mm de diàmetre.
Tenim possibilitat per a petites, mitjanes o grans series, en l’especialitat d’embotició profunda en Acer Inoxidable i altres materials, tall i soldadura làser 3D. Premses fins a 2000 tn en embotició, i 3 centres de tall i soldadura làser 3D fins a 3500 W. També centres robot de polits i acabats superficials. Peces embotides amb mides fins a 2000 x 1500 x 1000 aprox.

SERVEIS: Enginyeria, Industrialització de Procés i Producte. Embotició, Estampació i Transformats en Inoxidable. Tall i Soldadura làser 3D.
Fabricació additiva. Especialitat en al·leacions metàl·liques (inoxidables austenítics i ferrítics, acers al carboni, alumini i altres al·leacions especials)

 

Albert Pi
C/ Pirineus, 170 P.I. de Celrà
17460 Celrà (Girona)
+34 972 49 20 10
info@matricats.com

www.matricats.com

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin