Lubrizol Advanced Materials Spain S.L., situada a Montmeló (Barcelona), és una de les empreses líder en la fabricació d’especialitats de poliuretà termoplàstic (TPU). Aquesta empresa forma part de la unitat de negoci de Lubrizol Engineered Polymers i subministra productes que es processen via injecció, extrusió, calandratge, recobriments, compounding, i s’usen en aplicacions d’adhesius.

Els nostres clients trien les solucions innovadores de Lubrizol Engineered Polymers en moltes aplicacions industrials, esportives, i de béns d’oci i de consum causa de les seves superiors prestacions físiques i estètiques. Els nostres polímers escurcen la bretxa entre la goma flexible i els plàstics rígids, i a més, proporcionen una àmplia varietat de combinacions de propietats físiques i funcionals. Lubrizol ajuda als seus clients a resoldre alguns dels reptes més durs de la indústria a través de la fabricació de productes més segurs, duradors, i atractius, i amb millors prestacions.

L’empresa Lubrizol de Montmeló utilitza un procés continu de fabricació per produir una de les gammes més àmplies de TPU. Al compromís de Lubrizol de fer un ús responsable dels recursos naturals i de la innovació tecnològica derivada d’aquests, s’uneix el servei als segments de mercat més exigents a nivell tècnic. Els dissenyadors de la indústria esportiva, tèxtil i de l’automòbil (entre altres), estan adoptant la política de Lubrizol i l’ús de polímers adhesius, ignífugs, o d’origen bio *, així com TPUs que no groguegen. Aquests materials es comercialitzen sota les següents marques de producte: TPU PearlbondTM per hotmelt reactiu i thermobonding, TPU PearlstickTM TPU per a adhesius de base solvent, TPU PearlthaneTM i Estane® per extrusió, injecció i compounding, i TPU PearlcoatTM per calandratge i compounding.

Lubrizol Advanced Materials Spain, S.L.
Gran Vial no. 17,
Montmelo 08160 Barcelona
Spain
Telèfon: [+34] 93 579 9579
Fax: [34] 93 545 2999
david.pascual@lubrizol.com
www.lubrizol.com/engineeredpolymers

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin