L’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia és una fundació sense ànim de lucre que té com a objectiu esdevenir un centre de recerca de referència mundial en el camp de la Nanociència i Nanotecnologia. Els seus patrons són la Generalitat de Catalunya, el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Forma part de CERCA, la xarxa de centres de recerca creada per la Generalitat de Catalunya en una estratègia a llarg termini per a fomentar una economia basada en el coneixement.
Estem en el Campus de la UAB, a Bellaterra (Barcelona).

Oferim la possibilitat de dur a terme projectes col·laboratius amb empreses i altres entitats, projectes que portin al mercat nous processos i materials. Els projectes poden ser finançats per les empreses participants o bé a través de convocatòries públiques competitives.
El nostre centre té experiència en la creació i caracterització de materials a la nanoescala amb aplicacions en diversos sectors, com ara el biomèdic, l’energètic, TIC i el químic.
Oferim llicència de patents i tecnologies. Tenim un model de col·laboració basat en Open Innovation amb força èxit.
També oferim serveis tècnics de caracterització de materials. Serveis com ara microscòpia electrònica, difracció de raigs X, XPS/ESCA, AFM, anàlisi físico-químic, etc.

El nostre institut desenvolupa diversos projectes de recerca a través de convocatòries competitives o amb finançament privat que tenen un marcat perfil aplicat.

La nanotecnologia pot ser aplicada a sectors molt diversos i els projectes que tenim en actiu reflecteixen aquesta diversitat. En aquests moments tenim projectes relacionats amb: biocides, sensors biomèdics i mediambientals, emmagatzematge d’energia, encapsulació de fàrmacs i altres principis actius, funcionalització de superfícies, adhesius, tèxtil, … entre d’altres.

 

www.icn2.cat
info@icn2.cat
Telf.937372649

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin