Engi-com és una empresa que ofereix serveis d’enginyeria industrial i que, col·laborant estretament amb dels departaments de I+D i les oficines tècniques dels fabricants de maquinaria industrial, aporta flexibilitat i coneixement multisectorial.

Engi-com està especialitzada en el desenvolupament de solucions mecàniques, com ara mecanismes i components estructurals, on ofereix un servei complert, flexible i pràctic que complementa les capacitats dels seus clients i permet dur a terme, en el termini i cost establerts, els projectes en els que participa.

Tanmateix, Engi-com té amplia experiència en el desenvolupament de solucions estructurals lleugeres basades en la tecnologia dels materials compostos i, en particular, els plàstics reforçats amb fibra carboni/vidre, on dissenya i subministra components.

Descripció materials/processos:

Els materials compostos, i en particular, els plàstics reforçats amb fibra (GFRP i CFRP), es caracteritzen per la seva lleugeresa i les seves excel·lents prestacions mecàniques en comparació amb els metalls tradicionals. Conseqüentment, són cada dia més utilitzats en totes aquelles aplicacions on el pes és un factor clau del disseny, com ara l’aviació, l’automòbil i, en definitiva, qualsevol element sotmès a acceleracions i desacceleracions importants.

Descripció dels productes/serveis:

Aprofitant els avantatges dels materials compostos, Engi-com dissenya i subministra components híbrids CFRP-Alumini caracteritzats per permetre la introducció d’aquesta tecnologia lleugera puntera en sectors industrials tradicionalment sensibles al cost, com ara la maquinaria industrial i la robòtica. Aquestes solucions híbrides optimitzen la relació propietats mecàniques versus cost i faciliten la seva integració en màquines gràcies a la facilitat d’interacció amb altres components que permet l’alumini, com ara mitjançant rosques i cargols.

Persona de contacte CMAV:

Lluis Raurich
+34 666414176
lraurich@engi-com.com

www.engi-com.com
info@engi-com.com
+34 936678001
c/ Jacint Verdaguer 157
08750 Molins de Rei

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin