L’evolució constant de la indústria exigeix cada vegada més recerca per a la creació de materials innovadors que s’adaptin a les necessitats de diferents sectors. Entre els materials que estan experimentant una major evolució, s’hi troben els materials compostos, combinacions de propietats per crear materials adequats que permeten respondre a necessitats poc comunes.

Els materials compostos s’utilitzen per a la fabricació d’elements estructurals que exigeixen propietats mecàniques específiques. Actualment, els materials avançats compostos incorporen les tecnologies més modernes per millorar les qualitats de rigidesa, força, pes, rendiment a alta temperatura, resistència a la corrosió, duresa o conductivitat.

Les demandes industrials actuals suposen nous reptes per a sectors com el mèdic, l’arquitectura, la indústria d’automoció, l’aeronàutica i l’aeroespacial. Les empreses defineixen objectius cada cop més complexos que necessiten els millors materials, productes i tecnologies per aconseguir-los, i és per això que els materials avançats compostos es converteixen en els grans aliats.

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


Membres d’aquest sector