Photo courtesy of The Lubrizol Corporation

The Lubrizol Corporation ha anunciat la seva col·laboració amb HP com a partner a l’Open Materials and Applications Platform amb l’objectiu d’accelerar el desenvolupament i adopció dels productes Estane® Engineered Polymers de Lubrizol Advanced Materials, en 3D Printing (3DP) per a aplicacions que requereixin duresa i propietats elastomèriques. El 3DP és una tecnologia d’última generació que avança en el desenvolupament de la impressió de materials termoplàstics i el seu ús en prototips, motlles i suports de manera ràpida, així com en la producció de la peça final a petita escala. La importància de la relació entre HP i Lubrizol es reflectirà en la innovació d’aquesta producció a major escala, i en l’evolució de la fabricació industrial.

La tecnologia de 3D Printing d’HP, que ha estat mereixedora de premis, ha superat les barreres del temps i cost. La tecnologia de HP “Multi Jet Fusion” ha permès la producció de peces de major qualitat a una velocitat deu vegades superior a la del sistema actual, i a meitat de cost. Per al compliment dels objectius de producció, la gamma de materials disponibles per al 3DP és molt important, ja que és determinant per realitzar un disseny personalitzat d’acord amb les necessitats específiques de l’aplicació i el seu ús final. La manufactura tradicional té accés a milers de materials, però el 3DP, actualment està limitat a pocs, entre ells el niló. Lubrizol està molt ben posicionada per desenvolupar noves solucions que compleixin les necessitats dels clients i la forta demanda de materials elastomèrics d’especialitats.

El termoplàstic poliuretà (TPU) Estane® és un polímer d’alt reconeixement gràcies a les altes propietats físiques, mecàniques, i estètiques en aplicacions industrials i de consum que inclouen roba i calçat, i altres especialitats de peces extrudides o modelades. Els polímers Estane® TPU avui dia ja s’apliquen en els processos de 3DP de FDM (fused deposition modeling).

 

Consulteu la nota de premsa a la web de Lubrizol

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin