El 18 de juliol s’ha celebrat el 4t i  darrer taller del Connecting Cataloniabio&Healthech i el Clúster de Materials Avançats de Catalunya.

Després de tres tallers en que es van presentar reptes sectorials, en el primer, i d’empresa, en el segon i tercer, aquest darrer ha servit per posar en comú els aprenentatges i les solucions presentades.

A mode d’indicadors en els 4 tallers han participat més de 100 assistents, s’han presentat 7 reptes sectorials, 10 reptes d’empresa i, fins al moment, s’han començat a treballar 6 solucions.

En la taula rodona per avaluar el cicle les empreses Innovamed, GAES, TELSTAR; Onyriq i Ecopoltech han valorat molt positivament el cicle i han assenyalat els projectes de cooperació que han sortit.

Eusebi Riola d’Innovamed:  “Els interclusters han servit per obrir portes a solucions disruptives que el dia a dia no et permet veure”

Ignacio Cantera de TELSTAR: “ En un sol dia he tingut un screening de múltiples potencials solucions”

Joseba Luna d’ONYRIQ “En els interclusters 2+2 sumen 5”

En aquest darrer taller també hem comptat amb la participació de Mercé Camps, Directora del Gabinet Tècnic Farmacèutic M. Camps,  que ha realitzat una ponència sobre la regulació de materials i productes sanitaris. Entre d’altres temes ha parlat de l’entrada en vigor del nou Reglament de productes sanitaris al maig del 2020, els principals requeriments per aconseguir el marcatge CE i les normatives específiques per materials: Biocompatibilitat, Esterilització, Avaluació de Riscos….

Els socis que vulgueu disposar de totes els reptes i presentacions dels diferents tallers, només cal que contacteu a emontcada@clustermav.com

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin