En la darrera Junta Directiva del curs s’ha aprovat crear la Comissió de treball d’Economia Circular per aprofundir en la feina del clúster en aquest àmbit.

La sostenibilitat, i concretament l’Economia Circular, és un dels eixos estratègics del clúster sobre el qual es volen desenvolupar activitats de vigilància tecnològica, networking i generació de projectes d’innovació. Com a clúster en que els materials són l’element clau, el ClusterMAV ha de liderar projectes i inicitives que ajudin a crear valor a les empreses i que de retruc comportin una millora a la societat, creant valor compartit.

La proposta sorgeix arrel de la demanda d’alguns dels socis que ja tenen l’Economia Circular com un element clau del seu model de negoci i s’alinea amb les polítiques i accions impulsades a nivell europeu amb l’European Circular Economy Action Plan i català amb l’exemple de la creació de l‘Observatori d’Economia Circular.

En aquest link podeu trobar informació sobre el potencial actual i futur de l’Economia Circular a Catalunya i en aquest casos d’èxit a nivell europeu.

 

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin