Aquesta setmana el Clúster ha signat un acord amb Fira de Barcelona,organitzadora d’aquest saló. La signatura de l’acord proporciona avantatges exclusius als socis del ClusterMAV, com són entrades gratuites. Les podeu solicitar enviant un email a emontcada@clustermav.com.

L’objectiu d’IN(3D)ustry From Needs to Solutions és fomentar l’ús de la robòtica, motlles i matrius, plàstics i nous materials i la impressió 3D a la tercera edició. en tota la industria.

En aquesta tercera edició incorpora nous sectors com a potencials usuaris de futur porno gratis de la fabricació additiva. Organitzat per Fira de Barcelona, IN(3D)ustry se celebrarà del 16 al 18 d’octubre al Palau 8 del recinte de Montjuïc. L’esdeveniment comptarà amb cinc temàtiques (manufactura avançada, motlles i matrius, nous materials, plàstics i impressió 3D) a partir de les quals es desenvoluparan els continguts del certamen. Així, el certamen inclourà en un mateix espai diverses indústries usuàries potencials de la impressió 3D, que fins ara no havien tingut presència. La manufactura avançada incorporarà la vessant de la robòtica aplicada al sector industrial. A l’espai de motlles i matrius, s’explorarà com la impressió 3D pot contribuir a reduir costos d’aquest subsector. I en l’àrea de nous materials s’abordaran les grans possibilitats que s’obren amb l’ús d’innovadors components plàstics i metàl·lics. L’esdeveniment s’estructurarà al voltant de l’IN (3D) ustry Arena, una gran àrea d’innovació amb un escenari, on diversos representants d’empreses que ja estan aplicant la impressió 3D als seus processos productius exposaran les seves experiències als visitants. Seran companyies de sectors com l’aeronàutic, el sanitari, l’industrial, l’automòbil o el retail. També hi haurà una àrea expositiva on es mostraran multitud d’exemples de peces fabricades mitjançant aquesta innovadora tecnologia, així com la presència de fabricants que exposaran les seves últimes innovacions en matèria d’impressores d’última generació.

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin