Aquesta setmana el Clúster ha signat un acord amb aquestes dos esdeveniments referents en la innovació en el sector de la construcció i del plàstic respectivament.

REBUILD (www.rebuildexpo.com) es celebra del 26 al 28 de setembre al CCIB de Barcelona. Vol ser una plataforma única en què més de 9.000 empresaris i professionals identifiquin els últims productes, materials, solucions i serveis en el sector.

A més, REBUILD acull el Congrés Nacional d’Arquitectura 4.0 i Construcció Avançada. Un espai on descobrir les últimes tecnologies emergents i els sistemes constructius més innovadors

Chemplast Expo (www.chemplastexpo.com) és la fira anual que reuneix les solucions, materials, tecnologia, processos i maquinària per a la indústria química i del plàstic en la qual els professionals troben les més innovadores solucions per millorar la competitivitat de les seves empreses, així com l’optimització i modernització de seus processos de producció. Es celebrarà del 6 al 8 de novembre a Madrid.

La signatura de l’acord proporciona avantatges exclusius als socis del CMAV així com participar en les ponències dels congressos.

 

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin