Aquesta setmana el Clúster ha signat un acord amb la Fira de Barcelona, organitzadora d’aquest saló BBConstrumat. La signatura de l’acord proporciona avantatges exclusius als socis del ClústerMAV, com són entrades gratuites. Les podeu solicitar enviant un email a atorruella@clustermav.com

 

L’objectiu del BBConstrumat és promoure el sector de la construcció cap a un nou model de creixement i desenvolupament sostenible; gràcies a la digitalització, la innovació tecnològica i les noves tècniques constructives.

 

La fira tindrà una capacitat de 2000 m² destinats a la innovació, les noves tecnologies i els nous materials.

 

En aquesta edició del 2019, l’esdeveniment se celebrarà del 14 al 17 de maig al recinte Pavelló 2 de la Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona), on comptarà amb empreses de tot el procés constructiu i donarà a conèxier les últimes novetats del sector als visitants de la fira. Les temàtiques principals estan enfocades cap a una construcció de l’arquitectura expansiva, on la sostenibilitat i disrupcions tecnològiques hi tenen una bona representació dintre de les ponències que s’hi podran veure. Pel que fa a la innovació , la impressió 3D, robòtica, smart materials, entre d’altres, hi seran presents. Els espais estaran definits en 4 zones: Startups, Technical Corner, Showroom i The Future House. Serà un molt bon aparador per veure projectes innovadors i internacionals. Dintre de l’àrea Showroom es donarà visibilitat als productes i materials més disruptius seleccionats entre totes les empreses expositores.

 

La fira també comptarà amb una zona de meetings, on impulsarà nous formats de networking per potenciar nous contactes i noves oportunitats de negoci dins d’un sector cada vegada més globalitzat.

 

 

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin