27 Mar 2019

Sessió de treball de canvi estratègic amb l’IESE: El cas de l’Hospital Sant Joan de Déu

3:30 pm - 6:30 pmEl pròxim 27 de març treballarem conjuntament el cas de l’Hospital Sant Joan de Déu amb el seu gerent, el doctor Manuel del Castilloel professor de l’IESE i autor del casJosé Luis Nueno; i diferents directius interessats a estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Uns dies previs a la jornada, s’enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d’arribar a les 15.30 h i seran dividits en equips reduïts de sis persones per discutir el cas durant 30 minuts.

Després d’una pausa que poden aprofitar per fer networking, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les quals s’ha arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.

Aquesta és la primera de les 5 sessions de treball del 2019, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presència dels seus protagonistes i d’experts en la matèria. Aquests casos són una excel·lent eina de treball, ja que permeten adquirir un coneixement generalitzat dels problemes i, sobretot, de les oportunitats a les quals s’enfronten les empreses i facilitaran el desenvolupament d’habilitats per a la seva solució d’una forma sistemàtica.

 

15.30 h Benvinguda i presentació de la jornada
15.40 h Discussió del cas en grups de 6 persones
16.15 h Pausa cafè
16.30 h Discussió del cas a la sessió plenària
   Moderació per part del professor de l’IESE José Luis Nueno
17.30 h Conclusions extretes sobre el cas i discutides durant el conjunt de la sessió
18.15 h Cloenda

 

Inscriu-te ara aquí

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lloc