8 May 2019

Sessió de treball de canvi estratègic amb l’IESE: El cas de Bella Aurora

10:00 am - 1:00 pmEl pròxim 8 de maig treballarem conjuntament el cas de l’empresa Bella Aurora amb el seu director general, Josep Maria Martínez Ribes;  el professor de l’IESE i autor del casJosé Luis Nueno; i diferents directius interessats a estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Uns dies previs a la jornada, s’enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d’arribar a les 10.00 h i seran dividits en equips reduïts de deu persones per discutir el cas durant 30 minuts.

Després d’una pausa que poden aprofitar per fer networking, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les quals s’ha arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.

Aquesta és la segona de les 5 sessions de treball del 2019, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presència dels seus protagonistes i d’experts en la matèria. Aquests casos són una excel·lent eina de treball, ja que permeten adquirir un coneixement generalitzat dels problemes i, sobretot, de les oportunitats a les quals s’enfronten les empreses i facilitaran el desenvolupament d’habilitats per a la seva solució d’una forma sistemàtica.

 

10.00 h Benvinguda i presentació de la jornada
10.05 h Discussió del cas en grups de 10 persones
10.45 h Pausa cafè
11.15 h Discussió del cas a la sessió plenària
  Moderació per part del professor de l’IESE José Luis Nueno
12.15 h Conclusions extretes sobre el cas i discutides durant el conjunt de la sessió
12.45 h Cloenda

 

 

Pots inscriu-te aquí

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lloc