19 Feb 2018

Seminari S3Chem: Superfícies i modificació de superfícies

3:45 pm - 6:00 pmEl Clúster de Materials Avançats col.labora amb ACCIÓ que participa en el projecte Interreg S3Chem “Smart Chemistry Specialisation Strategy”, que es coordina des del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Científics de Saxònia Anhalt (Alemanya) i compta amb la participació de 8 institucions de 7 regions europees diferents. El projecte està cofinançat en un 85% pel Programa Interreg Europe.

Aquest projecte té per objectiu millorar la implementació de polítiques sectorials, amb especial èmfasi en la química, amb l’ajuda de l’intercanvi interregional d’experiències i l’aprenentatge mutu entre autoritats públiques de set regions químiques europees.

La millora de la competitivitat de la indústria química esdevé summament important ja que la química forma part de la cadena de valor de molts altres sistemes industrials i activitats econòmiques. A més, pot ajudar a trobar solucions per a reptes socials en àrees com nous materials, salut, energia, alimentació, higiene, transport, etc.

Aquest seminari se centrarà en el tractament i modificació de superfícies. Molts dels requeriments o de les propietats que es demanen a un material depenen de la seva superfície. El tractament o modificació de les superfícies constitueix, per tant, una gran eina per millorar propietats o per aconseguir-ne de noves que donin resposta a noves exigències i nous reptes.

Objectiu de l’acte

Presentar diferents tecnologies pel tractament, modificació i utilització de superfícies que s’abordaran des de diferents perspectives, aportant solucions innovadores que poden ser aplicades a molts sectors industrials.

T’interessa si ets…

Una empresa o un centre tecnològic i de recerca del sector químic, materials, plàstics i, en general, de tots aquells sectors que fan servir materials.

Alguns dels socis del Clúster participen ens aquest seminari

Més informació

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lloc