9 May 2019

Jornada Materials 4.0 al sector Automoció

9:30 am - 1:30 pm 

Els materials avançats i les seves tecnologies associades juguen un paper clau en la innovació dins del sector de l’automoció.

 

Per això, des del CIAC i el ClústerMav estem impulsant la Jornada Materials 4.0 al sector Automoció el proper dijous 9 de maig a les 9:30h a la Sala 3 de l’Automobile Barcelona, a la qual us volem convidar.

 

Els assistents tindran la oportunitat de visitar el saló de l’automòbil després de la jornada, el qual durant aquest dia tan sols resta obert a premsa i professionals.

 

L’objectiu principal de la jornada és el de detectar noves aplicacions de materials avançats, productes i tecnologies que impulsin la competitivitat de les diferents empreses involucrades i millori la cadena de valor del sector d’automoció.

 

Per fer-ho, us portarem casos d’èxit reals aplicats a la indústria d’automoció, responent els principals reptes i prioritats, els quals recollirem en la mostra d’interès.

 

Amb les dades obtingudes es podrà realitzar una valoració i interpretar properes accions i grups de treball dins de la connexió dels materials avançats i del sector auto.

 

ORDRE DEL DIA

 

09:30h – Recepció dels assistents
10:00h – Benvinguda CIAC i ClústerMAV
10:15h – Primera sessió de ponències
11:15h – Coffee Break – Networking
11:45h – Segona sessió de ponències
12:45h – Taula rodona
13:30h – Cloenda

 

T’interessa si…

  • Ets una empresa del sector de l’automoció i tens necessitats entorn dels materials i/o tecnologies de fabricació que utilitzes.
  • Ets una empresa del sector dels materials avançats i vols aportar solucions a reptes plantejats per les empreses del sector d’automoció.
  • Ets investigador o director tècnic de R+D del sector dels materials avançats o de l’automoció.
  • Vols connectar amb altres empreses o organitzacions dels dos sectors en aquesta temàtica.

 

 

 

 

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lloc