20 Feb 2019

Innovació i Clústers- Casos d’èxits empresarials

10:00 am - 2:00 pmActualment la gestió de la R+D+i en les organitzacions és un apartat clau per a la millora la competitivitat de les empreses. Diferents estudis i entrevistes realitzades a empreses dels clústers indiquen que hi ha un alt potencial per a la millora de la seva gestió.

En l’àmbit pràctic qualsevol classe d’empresa, indiferentment de la seva mida i del sector al qual pertany, s’hi pot veure reflectida. El Cicle de Jornades d’Innovació i Clústers té un doble objectiu: per una banda presentar diferents casos d’èxit i instruments que els permetin a les empreses conèixer de primera mà com millorar la seva gestió de la R+D+i i per altre banda, formar als seus responsables en aspectes com la propietat intel·lectual, patents, l’ecosistema de recerca català, potencials línies de finançament o la comunicació de propostes i projectes.

En aquesta primera jornada, empreses de diferents dimensions i sectors ens posaran exemples reals de com gestionen la seva recerca i innovació permetent als assistents conèixer procediments, bones pràctiques i iniciatives concretes.

 

Una bona oportunitat per conèixer experiències reals de diferents empreses de primera mà i fer contactes amb empreses dels altres clústers organitzadors.

 

A qui va dirigit: Perfils de gestió de R+D d’empreses associades als clústers organitzadors.

 

Consulta tot el programa aquí

 

 

*Gratuït per socis dels clústers organitzadors

*Preu NO SOCI: 50+ IVA€

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lloc