El Clúster MAV està obert a qualsevol organització relacionada amb la tecnologia dels materials avançats:

  • Empreses o agents de suport  de tota la cadena de valor dels materials avançats: nous materials metàl·lics, materials compostos, materials polimèrics i materials ceràmics.
  • Empreses fabricants de matèria prima, de producció primària, de transformació, de conformats, de recobriments i fabricants de peces.
  • Fabricants de maquinària pel conformat de materials avançats, centres de recerca i desenvolupament, universitats i/o grups de recerca, enginyeries, dissenyadors, empreses de reciclatge, institucions o entitats que directa o indirectament estan presents en la cadena de valor de la indústria dels materials avançats.

 

Ens basem en aquesta definició però sobretot busquem empreses i entitats que puguin aportar valor i tinguin ganes de participar activament en una iniciativa col·lectiva.

 

QUIN PERFIL DE SOCI VOLEM AL CLÚSTER?

Cerquem socis oberts, transversals, innovadors i actius però sobretot amb ganes de participar i sumar esforços.

APUNTA-T’HI!

Si estàs interessat a fer-te soci MAV pots emplenar el formulari i ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la inscripció o contacta’ns per correu electrònic emontcada@clustermav.com.Facturació (només per empreses)

< 1 milió € (quota anual 600 €)1 - 3 milions € (quota anual 1.200 €)3 - 10 milions € (quota anual 2.000 €)> 10 milions € (quota anual 3.000 €)

Número de treballadors (només per institucions, universitats, centres tecnològics i de recerca, ...)

< 50 (quota anual 600€)50 - 150 (quota anual 1.500€)> 150 (quota anual 2.000€)