El Clúster de Materials Avançats de Catalunya ha format part de la missió de Clústers realitzada per ACCIÓ del 8 al 12 de maig a SINGAPUR.

Una setmana que ha servit als 22  clústers presents per mantenir reunions amb representants del govern, centres tecnològics i agències econòmiques del país, per tal d’establir aliances estratègiques amb altres països i incrementar la visibilitat dels clústers i les empreses sòcies.

A part de l’agenda comuna de tots els Cluster managers, les reunions individuals realitzades pel Clúster Materials Avançats van permetre contactar i compartir coneixement amb:

1.       Les àrees de recerca del Departament de Polímers & compostos per al packaging, així com amb el  Simtech del Centre tecnològic Astar.

2.       El Sr. Chris Lefteri del Materials Design Lab.

3.       El Clúster de Materials Compòsits de Singapur.

Singapur2A recordar la formació rebuda a càrrec del Sr. Bob Aubrey, que ens va permetre entendre els diferents models del ASEAN Management, donant cabuda a una entesa de la realitat econòmica i política del país.

Un viatge que en paral·lel, permet fomentar la cooperació entre els diferents membres del Programa Catalonia Clusters i generar noves activitats que en breu seran compartides amb tots vosaltres.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA MISSIÓ A SINGAPUR

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin