Eco Intelligent Growth SL, és la consultoria de disseny integral i ecologia industrial que lidera a Espanya la transformació cap a l’Economia Circular, a partir de la seva experiència directe amb el Cradle to Cradle®.
EIG es dedica a facilitar la transformació i transició d’empreses i organitzacions cap a l’Economia Circular, segons els principis Cradle to Cradle®. Ajudem a dissenyar productes, processos i models de negoci a partir d’un coneixement científic transversal, contextualitzat i referenciat.
Transició cap a l’economia circular.
-Propostes i desenvolupament d’estratègies a mida per a qualsevol tipus d’empresa o organització. A partir dels objectius i intencions, elaboració d’un Full de Ruta i les eines específiques necessàries per a la seva aplicació, a nivell metodològic, així com l’assessorament necessari per a l’execució de les estratègies plantejades i la consecució dels objectius.
Cradle to Cradle CertifiedTM
-Aplicació del marc de disseny i gestió del procés de certificació de productes. EIG és una entitat acreditada pel C2CPII (Cradle to Cradle Products Innovation Institute) per a l’avaluació de productes d’acord amb el programa Cradle to Cradle CertifiedTM.
-Optimització de productes i processos segons els criteris establerts pel programa.
-Desenvolupament de nous productes i/o aplicacions en col·laboració amb les empreses.

Edificació saludable
-Lean2Cradle®: metodologia pròpia pel disseny, construcció i de-construcció d’edificis. Optimització de timings, materials saludables i recuperables, integrant Lean Construction i Cradle to Cradle CertifiedTM.
-Passaport de Materials: desenvolupament de bases de dades de materials instal·lats i definició d’indicadors per a la seva correcte recuperació al final del cicle d’ús.
-Green Supply Scan®: Metodologia pròpia per a l’avaluació i formació d’instal·ladors i proveïdors per a la construcció d’una cadena de subministrament verd i la correcte gestió dels nutrients.
-Intel·ligència de Materials: avaluació de compatibilitat i selecció de materials d’acord amb els criteris de l’economia circular i els principis Cradle to Cradle® .
-Programes de certificació internacionals: Assessorament des de la fase d’avant-projecte – preferiblement – a la posta en marxa, per a la incorporació dels criteris d’Economia Circular i l’aplicació als principals protocols de certificació internacionals (LEED, BREEAM, CASBEE, GREEN STAR, DGNB, …).
-Direcció de projectes LEED i BREEAM.
-Plecs de condicions, guies de bones pràctiques.
Simbiosi industrial per a l’economia circular
-Assessorament a l’administració i a la indústria pel màxim aprofitament dels recursos disponibles.
-Detecció de noves oportunitats de negoci. Solucions disruptives.
-Formació i dinamització
Estratègies per a la mitigació del canvi climàtic
-(Re) Disseny de processos i productes.
Networking i comunicació per a l’Economia Circular.
-Conferències i seminaris
-Estudis sectorials

 

Ignasi Cubiñá, co-fundador i Director. Desenvolupament de Negoci i Direcció General

Cristina Sendra Sala, LEED AP, Cradle to Cradle Accredited Assessor. Direcció de projectes Cradle to Cradle CertifiedTM i roadmaps.

Aglaia Gómez D’Alessandro, Experta en Moda, tèxtils i Simbiosi Industrial. Direcció de projectes Cradle to Cradle CertifiedTM pel sector de la moda i tèxtil.

Gemma Canals Flix, Experta en edificació verda. Cradle to Cradle CertifiedTM per a materials de construcció, intel·ligència de materials, assessorament BREEAM i LEED.
www.linkedin.com/in/gemmacanals/

María Colantoni, Adjunta de Direcció. Projectes de comunicació i divulgació, esdeveniments. Col·laboració en el desenvolupament de negocis i administració.
www.linkedin.com/in/mariacolantoni

Oriol Segarra, Expert en packaging. Investigació sectorial i detecció de projectes i potencial d’optimització.
www.linkedin.com/in/oriolsegarra

ComparteixTweet about this on TwitterShare on LinkedIn