xavi
« El Clúster MAV és una eina molt interessant què ens permetrà crear sinèrgies amb altres empreses i centres de recerca en l’àmbit dels Materials Avançats, afavorint l’aprofundiment en la transferència de coneixement cap a la innovació i la internacionalització »

Xavier Obradors

ICMAB

FOTO ANTONIO ONTENIENTE PARA PRENSA REDUCIDO
« Poder tener la posibilidad de estar en la misma sala con tantas empresas con las que colaborar y crear sinergias es una oportunidad que no puede desaprovechar. ¿Cuánto tiempo y esfuerzo nos costaría ir a contactar una a una? »

Antonio Onteniente

ADVANCED NANOTECHNOLOGIES

test
« El clúster dóna visibilitat al nostre institut, incrementant la possibilitat d’establir sinèrgies amb empreses, que desemboquen en projectes  interessants per a les parts i alhora són beneficiosos per a la societat en general. »

Alfonso Del Rey

ICN2

Albert Calleja
« El clúster és una bona plataforma en la que endegar nous projectes de negoci interdisciplinaris i capaços de cobrir una bona part de la cadena de valor en els sector dels materials avançats, tot beneficiant als seus socis »

Albert Calleja

OXOLUTIA SL

Jose Ramon
« La participació en el Clúster MAV ens permetrà compartir visions de negoci que ens ajudaran a reafirmar o redefinir l'estratègia de la nostra pròpia empresa. Compartir moments amb empreses i organitzacions capdavanteres en el sector de materials avançats permet abstreure'ns, encara que sigui per unes hores, dels problemes del curt termini i ajudar a conduir les nostres organitzacions cap a majors reptes. »

José Ramón Fernández

PLASGOM

Guillem Quintana
« Des d’EURECAT pensem que el Clúster de Materials Avançats és l’oportunitat d’alinear els actors, les estratègies i les accions del sector, per multiplicar la nostra competitivitat i eficiència. En definitiva, el Clúster és el punt de trobada on es connecten necessitats i interessos amb capacitats, coneixement i solucions per créixer plegats de manera intel·ligent. »

Guillem Quintana

EURECAT