El Forum Future is now presentat per la Fundació Norman Foster, va aplegar el passat 1 de juny a Madrid, milers de persones interessades en la concepció de les ciutats i infraestructures del futur i en la tecnologia i els materials que faran aquesta concepció possible.

Amb la presència de més de vint personalitats referents en els sectors esmentats, la jornada va permetre conèixer de primera mà les tendències futures quant a concepció de ciutats, infraestructures, tecnologia i materials.

Norman Foster, President de la Norman Foster Foundation i la Sra. Maria Nicanor, Directora de la Norman Foster Foundation, han estat els encarregats de donar la benvinguda i fer el seguiment del Forum, amb la presència destacada entre d’altres de:

·         Sr. Mathias Kohler; professor of Architecture and Digital Fabrication, Swiss Federal Institute of Technology.

·         Sr. Michael Bloomberg 108th major of New York City.

·         Sr.  Jonathan Ive; Chef design officer, Apple.

·         Sr. Nicholas Negroponte; CO-founder, MIT Media Lab.

La jornada va finalitzar amb la visita a la Norman Foster Foundation on vàrem trobar els dissenys i maquetes de les construccions més emblemàtiques de l’arquitecte, com l’aeroport de Tòquio i la cúpula de Berlin. L’espai disposa d’una sala on s’exposen diferents productes que han estat icones del disseny i de la innovació a través de la història: el primer cotxe fabricat en alumini, diferents models d’avionetes ultralleugeres, mobiliari singular,…

Es va posar especial èmfasi en l’existència d’una sala de materials “únics en el món”, on es troben materials compostos i estructures tèxtils de diferents tipus. Socis com ICMAB i Eurecat tenen representació en la sala amb alguns dels seus materials innovadors.

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin