Els membres del clúster MAV han de ser empreses i agents de suport de tota la cadena de valor dels materials avançats: nous materials metàl·lics, materials compostos, materials polimèrics i materials ceràmics.

Empreses fabricants de matèria prima, de producció primària, de transformació, de conformats, de recobriments i fabricants de peces. Fabricants de maquinària pel conformat de materials avançats, centres de recerca i desenvolupament, universitats i/o grups de recerca, enginyeries, dissenyadors, empreses de reciclatge, institucions o entitats que directament o indirectament estan presents en la cadena de valor de la indústria dels materials avançats.

Si  vols formar part de la Base de Dades del Clúster MAV, envia’ns les teves dades a pvirtudes@gencat.cat i t’inclourem en la llista de distribució a través de la que t’informarem de les activitats del clúster.

 

Pau Virtudes
ACCIÓ
Telèfon: 93 567 49 12
pvirtudes@gencat.cat
Twitter: @ClusterMAV
Si vols més informació ens pots contactar a través del formulari d’aquí sota:Facturació (només per empreses)
< 1 milió € (quota anual 600 €)1 - 3 milions € (quota anual 1.200 €)3 - 10 milions € (quota anual 2.000 €)> 10 milions € (quota anual 3.000 €)

Número de treballadors (només per institucions, universitats, centres tecnològics i de recerca, ...)
< 50 (quota anual 600€)50 - 150 (quota anual 1.500€)> 150 (quota anual 2.000€)