La Comissió de Manufactura Additiva, formada pel grup d’empreses: Ames, Lubrizol, Eurecat, TESEM, FAE, REFISA, INTECH3D, Sedal Ceramics i la Fundació Bosch i Gimpera es va reunir el passat 23 de maig a les instal·lacions d’Eurecat.

20170523_112814_resized

Durant la comissió a Eurecat

Entre els objectius de la comissió hi ha el de formar part del  Hub 3D Print de Barcelona de forma activa. En aquesta línia vam poder fer la coneixença del Sr. Megia, responsable del Hub 3D Print de Barcelona i també conèixer de primera mà l’estat del projecte i possibles col·laboracions amb el Clúster de Materials Avançats.

Els altres objectius definits per la comissió són el de conèixer de primera mà les oportunitats de mercat de la manufactura additiva i entrar en contacte amb persones rellevants d’aquesta tecnologia per poder celebrar alguna jornada de difusió en el territori.

En paral·lel als objectius marcats, es pren consciència de la possibilitat de generar un projecte fruit de la necessitat de les diferents empreses de la comissió.

La jornada va finalitzar amb la visita a les instal·lacions d’Eurecat i amb l’agenda marcada per a una propera reunió en la qual comptarem amb la presència del Sr. Megia.

FES-TE SOCI DEL CLÚSTER MAV I APROFITA TOTES AQUESTES OPORTUNITATS

ComparteixTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin