Dll, 2 Octubre 2017
Fira de Barcelona
expoquimia

El Clúster MAV a EXPOQUÍMIA

El Clúster de Materials Avançats de Catalunya, participarà amb un Stand d'exposició conjuntament amb empreses sòcies; Comindex, Gotex, ICN2 i  Matriçats en la Fira Expoquimia. Us esperem a Gran via, Palau PABELLÓ 3, Nivell 0, Carrer D, Stand 558.  
Dj, 5 Octubre 2017
Fira de Barcelona
business-561388_640

Open Innovation Forum

Us informem d’una nova iniciativa que pot ser molt interessant per les empreses que treballen en l'ambit dels materials avançats i les seves tecnologies associades. La Fundació Bosch i Gimpera col·labora juntament amb el Parc de Recerca UAB, la Universitat Politècnica de Catalunya, l’IQS Tech Factory, ACCIÓ i Expoquimia-World Chemical Summit. (més…)
Dv, 27 Octubre 2017
pendent determinar la ubicació
E Circular

Who is who dels materials termoplàstics

Trobada d’empreses que permetrà donar a conèixer el conjunt d’empreses vinculades amb la família dels materials termoplàstics i generar possibles oportunitats. Més informació en breu.  
Dv, 24 Novembre 2017
pendent ubicacó
tecnologia

V Immersió Estratègica del Clúster de Materials Avançats

La immersió estratègica del Clúster de Materials Avançats de Catalunya és un espai on durant un dia i mig debatrem i reflexionarem sobre els principals reptes estratègics del negoci dels materials avançats i del clúster. Serà la 5a edició, on hauran passat més de 150 empreses en les edicions anteriors.     EN LES PROPERES SETMANES MÉSINFORMACIÓ!! Pots consultar el resum i contingut de les edicions anteriors: Immersió Estratègica 2014 Immersió Estratègica 2013 T'ESPEREM!!
Dll, 4 Desembre 2017
pendent
light touch matters bg

Qui és qui en el sector del 3DPrinting

Presentació qui és qui de les empreses lligades al sector de la manufactura additiva / 3Dprinting. Empreses vinculades a qualsevol punt de la cadena de valor, que presenten interès per l'ús o coneixement dels materials i tecnologies vinculades.
Dj, 14 Desembre 2017
IESE Business School
20161129_115012

V Edició casos de canvi estratègic amb IESE

Difusió de tres casos empresarials de canvi estratègic en clústers catalans realitzats amb l’IESE Business School-ACCIÓ. Els casos que s'estant treballant aquest any són EUROPASTRY (AINS), NIUBO (FEMAC) I MODACC. Inscripcions encara no obertes.